Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2015 10:58 - Лятна почивка на работа в чужбина
Автор: slavinapetrova Категория: Други   
Прочетен: 214 Коментари: 0 Гласове:
0



Лятото е сезонът, когато работещите българи излизат в платен годишен отпуск. Не случайно летният сезон е известен като сезонът на отпуските и почивките. В малкото свободни от работа дни, които имат повечето хора се отдават на почивка, пътувания и приятни емоции. Има обаче една друга част от хора, които решават да съчетаят полезното с приятното през свободните дни, с които разполагат и пак да получат пътувания, нови преживявания и емоции, но да се завърнат с пълен, а не празен джоб след ваканцията си. Тези хора получават всичко това като избират  работа в чужбина за времето на ваканцията си от постоянната си работа.

            В повечето случай това са хора, които са авантюристично настроени, хора, които не умеят да стоят на едно място, а желаят движение и развитие, хора, които са рационални създания и знаят как да получат пътуване, ново преживяване, запознанства и пълен джоб, но всичко това накуп. Тези хора знаят, че единственият начин да получиш всичко, което искаш за кратък период от време е да заминат на работа в чужбина.

            Достъпът до трудовите пазари на голяма част от европейските държави е възможен и дори лесен и всеки българин, които е решил да съчетае пътуването си с изкарването на допълнителни доходи може да си намери съвсем легално работа в избраната от него държава. В повечето случай работата, която започват е вид сезонна работа, тъй като летният сезон изобилства от множество сезонни дейности и работни позиции. Сред свободните позиции се открояват места за камериерки, сервитьори/ки, бармани/ки, готвачи/ки, както и множество други длъжности в селското стопанство, туризма и хотелиерството, и производството.

            Намирането на работа в чужбина за лятната почивка, а и не само, става все по- лесно от година на година, тъй като българите доказаха сериозността и трудолюбието си с добре свършена работа и това отваря все повече вратички за нас. Не са малко и държавите, които дори предпочитат да наемат българи, особено за летния сезон.




Тагове:   чужбина,   работа,   слава7,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: slavinapetrova
Категория: Други
Прочетен: 5589
Постинги: 21
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930